2020-06-12 07:45:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Lehet, hogy ezúttal ön kerül egy csúnya pletyka középpontjába

Napi horoszkóp június 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az Uránusz nem várt pénzmozgást jelez. Lehet, hogy másodállást vállal, és az jövedelmez ilyen jól, vagy nyer valamit. Az is elképzelhető, hogy átnézi a családi költségvetést, és felszabadul egy jelentősebb összeg.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Hold között kialakult fényszög miatt ön meglehetősen meggondolatlanul kezeli pénzügyeit és „vigaszvásárlásokat” rendez. Ha hajlamos rá, akkor most a problémák elől az evésbe is menekülhet. Inkább a valós gondokkal kellene szembenéznie!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat a munkahelyén sem, és a fontos kérdések eldöntését is halassza máskorra. A legjobb, ha ma kerüli a konfliktusokat is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kételkedhet önmagában és a képességeiben: ne tegye, képes elvégezni a feladatot! Legyen ennek tudatában, és kimért tempóban haladjon előre. Egy idő után rájön majd, hogy félelmei indokolatlanok voltak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minden bizonnyal rengeteg papír munka vár ma önre, vagy esetleg értekezletek sora, melyeket a háta közepére se kíván. A szokásosnál többet kommunikál ma, és kissé öncélúan közelíti meg a dolgokat, próbálja meg visszafogni magát, hogy ne keltsen heves ellenállást.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma több bosszúság is érheti, úgy érzi, valaki szándékosan akar keresztbe tenni önnek. Ha ellenállásba ütközik és dühös lesz, nyíltan nézzen szembe az illetővel, és öntsön tiszta vizet a pohárba.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kellemes légkörben tölti partnerével a mai napot, szívesen adja és kapja is a szeretetet. Viszont ha hajlamos a féltékenykedésre, ez az érzés felerősödhet, és vitát provokálhat, teljesen alaptalanul.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne most kerítsen sort a pályamódosításra, mert ha így tesz, azt később nagyon megbánja! Ehelyett zárja le a függőben lévő ügyeit, és gondolja át az ön előtt tornyosuló teendőket, ezt a két tevékenységet támogatják a csillagok.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon szerelmesnek érezheti magát, de érzelmei könnyen megváltozhatnak, ezért ez most nem a legalkalmasabb időpont az elköteleződésre. Ne tegyen könnyelmű ígéreteket! Amennyi szabadságot szeretne önmagának, azt biztosítania kellene partnerének is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kellemes hírrel fogadják a munkahelyén, ami lehet fizetésemelés, utazás vagy előléptetés is. Lehetőleg ne dicsekedjen vele, mert könnyen irigyeket szerezhet magának, maradjon az örömhír családon belül. Ellenőriztesse az autója műszaki állapotát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kellemes hírrel fogadják a munkahelyén, ami lehet fizetésemelés, utazás vagy előléptetés is. Lehetőleg ne dicsekedjen vele, mert könnyen irigyeket szerezhet magának, maradjon az örömhír családon belül. Ellenőriztesse az autója műszaki állapotát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Minden munkahelyen található olyan ember, aki rosszat akar a másiknak. Lehet, hogy ezúttal ön kerül egy csúnya pletyka középpontjába. Beszélje meg a problémát a barátaival, együtt megtalálhatják a megoldást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: